Cytat: Napisał
gazi
do wyboru jest 1 niemarkowe auto, ale ok. Wchodzę w wyszukiwarke(nie mogę pojeździć w practice czy czymś takim) i wyskakuje horda serwerów. Chcę przefiltrować je w taki sposób, aby była możliwość wynajdywania tylko tych z graczami, ale nie widzę takiej opcji. Mniejsza z tym. chcę dołączyć do jakiegoś serwera(byle jakiego), to po 5 sekundach ląduje w menu. OCB?
No jesli masz w demo tylko jedno autko to jak chcesz pojezdzic na serwerach, na ktorych z cala pewnoscia jest uruchomiona inna seria wyscigowa i tor ktorego nie masz?
Cytat: Napisał
gazi
Nie wiem czy jest sens wydawać na tą grę nawet 10zł w biedronce, skoro nie można nawet w nią po ludzku zagrać/odpalic.
Nie kupuj. To nie jest pozycja typu NFS czy nawet race gdzie kazdy ma ten sam kontent. rf to (wlasciwie pusta) platforma do ktorej sie dogrywa tory i auta.
rFactor Central - Community Driven Sim Racing Resource for rFactor | rFactor Car mods, rFactor Tracks, Car Setups, rFactor Screenshots - looknij - choc i tak ilosc cie przerazi raczej niz przyciagnie. W kazdym razie moge juz teraz stwierdzic ze rf nie jest dla ciebie.