Pozwole sobie ustosunkować się do proponowanych zmian mimo, iż nie wiem czy będę miał czas w przyszłym roku startowac (baby

)
Mod - tu raczej nie ma co poprawiac i wymyslac (ewentualnie oprawa graficzna by była jeszcze ładniejsza

)
Tory - .....................
Dystans - 300km

już kiedys o tym mówiłem
Teamy - 3 osoby, brak restrykcji

w obecnym sezonie głównie osoby dołączające w trakcie miały inne plany co do występów innymi autami i dlatego powstało kilka 1 osobowych zespołów, a można sie fajnie pobawic

Rating - najmniej istotna sprawa w tej lidze i oby wprowadzenie ograniczenia nie pozbawiło niektórych kierowców możliwości startów w GP.
System - cóż kwestia trudna, bo co by nie zrobił i tak znajdzie się osoba, której nie bedzie to albo tamto pasowało. Jestem zdania, że im więcej zmian, tym więcej rozczarowań. Obecny system pieniężny idealny nie jest i załatwił choćby klasyfikacje druzynową (tak dla przykładu

) Tak sobie myśle czy powiązanie obecnego systemu pieniężnego z "dżentelmeńską umową" jaka była 2 lata temu (fakt, była tylko z nazwy) nie byłoby ciekawym rozwiązaniem.
Podstawą byłby obecny system pienieżny, trzeba by tylko poprawić wartość bolidów i zmniejszyć rozpiętość cenową (to jest nie tak bardzo istotne) i dopisać zasadę w regulaminie, że każdy zawodnik pomimo oszczędzania pieniędzy danym bolidem może przejechac tylko 2 wyścigi. Powodowałoby to dużo większe urozmaicenie gridu i w całym sezonie dany driver musiałby wykorzystać minimum 6 bolidów

Trzeba oczywiście zrównoważyc odpowiednio wartości bolidów, ale zwazywszy doswiadczenia z systemem pieniężnym z obecnego sezonu byloby to jak najbardziej wykonalne

Co do wyrównania szans mysle ze byloby to o wiele bardziej sprawiedliwe

Wolniejszy kierowca przeciez moze doslownie w ostatniej chwili zmienic bolid na szybszy jesli uzna ze jest w stanie powalczyc, ale musi sie liczyc w tym ze w nastepnym wyscigu szybsi beda jechac lepszym bolidem i tu się wszystko wyrównuje w kontekscie calego sezonu. Summa summarum każdy ma równe szanse

Tak mi się bynajmniej wydaje
Edit:
Tomek ciężko zajechac auta bo nie jedziemy full dystansu

wypadałoby zebrac się przed sezonem na jakis wyscig na full dystansie i potestowac jak najwieksza liczbe bolidów pod kątem awaryjności