Pisali¶my ju¿ nieco o przysz³o¶ci Race07/GTR Evolution na SimRacingPL, ale okazuje siê, ¿e nie wszystko jest jeszcze przes±dzone. Do tej pory zdawa³o siê, ¿e problemy, które mieli¶my z tymi simami skazuj± je na zapomnienie. Pojawi³y siê jednak g³osy, ¿e dobrze by by³o kontynuowaæ ¶ciganie na Race/GTR Evo - ja równie¿ jestem takiego zdania. Dlatego chcia³bym skonkretyzowaæ przysz³o¶æ powy¿szych simów i st±d ten temat.
Pocz±tkowo wpad³em na pomys³ wystartowania jednej z dwóch lig: Mini lub WTCC87. Na wy¶cigach w obecnym sezonie na obydwu seriach ¶wietnie dopisywa³a frekwencja, wiêc my¶lê, ze maj± one swoich zwolenników. Te klasy nie maj± te¿ swoich odpowiedników na SimracingPL, co dodatkowo je uatrakcyjnia.
Ale pomys³y jednej osoby jeszcze nic nie znacz±. Najwa¿niejsze jest to, co Wy na to? Czy byliby chêtni do ¶cigania siê w Race/GTR Evo?
Druga sprawa to kto mia³by poprowadziæ ligê. Nie wyobra¿am sobie lepszych administratorów ni¿ Misiu i BzYczek, dlatego mam nadziejê, ze zechc± powlepiaæ nam jeszcze trochê kar za ¶cinki
Temat otwarty, czekam na Wasze opinie. Z góry dziêki