cieszy, ¿e pomimo pojawiaj±cych ciê czasem technicznych trudno¶ci ta gra ci±gle cieszy siê powodzeniem, frekwencja w lidze jest bardzo dobra, przed startem, ¿e ¶rednia 15 osób bêdzie ju¿ bardzo dobra
1) Forma ligi: w mojej opinii ta liga ma siê w³a¶nie wyró¿niaæ od innych regularnych lig, byæ trochê bardziej lu¼na tak wiêc st±d wybór, ¿e ¶cigali¶my siê ró¿nymi autami co sprawia, ¿e ci±gle mo¿na do¶wiadczaæ czego¶ nowego i sprawdzaæ siê w ró¿nych sytuacjach, do tego dochodzi wybór torów gdzie pojawiaj± siê mniej znane tory (aczkolwiek nie gorsze

)
my¶lê, ¿e taka mieszanka sprawdzi³a siê i powinna byæ dalej kontynuowana
z tym, ¿e teraz widzia³bym t± ligê pod szyldem GTR Evolution z wykorzystaniem dodatkowo aut z tej gry.
Widzia³bym wy¶cigi w klasach GT jako pojedynczy d³u¿szy wy¶cig (co¶ ko³o 60-90 minut), plus te auta którymi je¼dzili¶my obecnie z tym, ¿e widzia³bym zarówno event w WTCC2007 i 2006, je¶li chodzi o Caterhamy to na pewno bym ich nie podarowa³ z tym ¿e teraz zrobi³oby siê wy¶cig wersj± 200 ¿eby nie by³o problemów z ich opanowaniem, do tego z tego czym nie je¼dzili¶my Radical i FBMW oraz Audi R8 z seryjnych
ile czego by by³o trudno powiedzieæ obecnie, zale¿y ile by mia³a trwaæ liga ale rozumiem, ¿e chcieliby¶cie ju¿ do koñca roku?
2) Terminy: wy¶cigi w poniedzia³ki o 20 tak jak obecnie, oczywi¶cie nasze eventy uwzglêdnia³y by kalendarz F1 tak aby wy¶cig dwóch lig siê nie pokrywa³y ale to nie problem
trening w sobotê o 22.30 nie jest zbyt optymalny ale wcze¶niej raczej ciê¿ko bêdzie w ten dzieñ, w ankiecie raczej optowali¶cie jednak za sobot±, temat do dyskusji
3) Pogoda: temat otwarty zupe³nie, obecny system jest taki sobie, propozycje mile widziane
4) P³atno¶ci: prawdê mówi±c nie wiem na obecn± chwil± ale raczej wypada³oby siê do³o¿yæ do utrzymania serwera kto jeszcze tego nie robi
5) Administracja: je¶li chodzi o mnie to na pewno uczestniczy³bym aktywnie w pocz±tkowej fazie, zaplanowanie i rozkrêcenie wszystkiego ale potem ró¿nie mo¿e byæ tak wiêc potrzeba by by³o dwie nowe osoby mog±ce z czasem przejmowaæ coraz wiêcej obowi±zków (rozumiem, ¿e KeyBi i Seba to kandydaci

)
tak mniej wiêcej ja bym to widzia³, zapraszam do dalszej dyskusji