No to ja szybko odpowiem na to co mi się rzuciło w oczy
ad.1) Jeśli o mnie chodzi to nie widzę przeszkód przed nabyciem RaceOn - jeśli się nie mylę to teraz chodzi coś koło 30pln więc nie ma tragedii a przydałyby się jakieś nowe autka
ad.2) Skoro mówisz, że dwa tory wypadają - a szkoda bo mi na nich dobrze szło

- to proponuję zostawić to co było i dobrać te trzy których będzie Nam brakowało. I tu się kłania RaceOn bo są tam chyba jakieś tory z STCC
ad.3) Co do kar wagowych ta chyba warto by było nie tyle je obniżyć co zmniejszyć limit kar jaki można zdobyć do powiedzmy 60, 70? - taki Ponte musi mieć te 60 kg ziemniaków, żeby można było z Nim powalczyć
ad.4) Ja jestem za bo FWD mają problemy za starcie z BMW - choć i tak mniejsze na Race niż to było na rF - pod warunkiem jednak, że nie będzie to na zasadzie, że nagle gra wrzuca Cię w sam środek toru i nie wiesz gdzie jesteś bo wtedy będą same karambole. Nie pamiętam jak to się odbywa w Race. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi

.
ad.5) Sądzę, że nie ma potrzeby.
ad.6) Chyba za PP 2 punkty wystarczą. Myślę, że nie ma potrzeby dawać punktów za FL, ale oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić.
ad.7) Tu tez jestem przeciw, 11 wyścigów więc i 11 powinno się brać pod uwagę.
ad.8 i 9) Zdecydowanie jestem za! W FIA GT jest moim zdaniem dobry system z karami U i zakazem występowania w qualu w następnym wyścigu.
O i z rozpędu odpowiedziałem na wszystko

Mam nadzieję, że do czegoś się moje uwagi przydadzą

Jak coś jeszcze mi wpadnie do głowy - a pewnie tak będzie - to się odezwę...