Szukaj:
PL EN ES
Wróć   SimRacing wyścigi online > Serie wyścigowe > Liga iRacing

[Runda 11 Skip Barber Series] Road Atlanta - 10.11.2011

Zarejestruj się Projects Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Liga iRacing Wyścigi na platformie iRacing

Odpowiedz
LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
stare 10-11-2011, 23:11   Post #21 (permalink)
Awatar Klapaucjusz

Zenon rozumiem że mogłeś się zdenerwować, ale te bluzgi mogłeś sobie darować.
Niestety to właśnie ja uczestniczyłem w kontakcie na L1 T1 i mogę tylko powiedzieć że zawiódł mnie spotter. Nie wiem dlaczego, bo wcześniej działał zawsze bez zarzutu, a tym razem w T1 nie było żadnego info. Dopiero w T2 krzyknął najpierw że jest 2W,a zaraz po tym nawet 3W. Nie wiem może jakiś chwilowy lag. Nie mam pojęcia.
Szkoda że tak wyszło, ale na prawdę gdybym wiedział w jakiej sytuacji byłem wchodząc w T1 to zupełnie inaczej bym pojechał.
Co do wyścigu to po tym zamieszaniu w L1 niewiele już się działo. Co prawda Rafq przez chwilę znalazł się za mną, ale nie miałem już dzisiaj siły cisnąć i odpuściłem sobie walkę. W pewnym momencie norbi też miał przygodę i zjechał do pitów. Gdybym był perfidny to bym wtedy zjechał do pitów i mógłbym nieco poblokować, ale wolałem nie wdawać się dzisiaj w niepotrzebną walkę. Prawdopodobnie i tak wcześniej czy później by mnie wyprzedził, więc lepiej nie kusić losu. Zwłaszcza że po tym incydencie na samym początku wózek prowadził się praktycznie bez zarzutów, co było raczej dziwne.
Klapaucjusz jest offline  
Rating: 7452 | Skill: 3.88 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-11-2011, 23:18   Post #22 (permalink)
Administrator iRacing
Awatar sergi

Cytat: Napisał Race_Master Zobacz post
Gratsy dla zwyciezcy - chyba pierwsze zwyciestwo na SRPL po dlugiej przerwie, prawda Sergi?
Tylko raz wygrałem wyścig na SRPL w iR, dwa lata temu. Oczywiście fuksem, meth zaliczył disco na ostatnim lapie.
Alieni dzisiaj chyba pomylili planety i nie zdążyli dolecieć na wyścig. Dzięki temu druga liga mogła się wykazać Dopiero dzisiaj odpaliłem Road Atlante i udało się zdobyć PP oraz dowieźć się pierwszą pozycję do mety ale miałem problemy z pewną jazdą na mojej granicy. 2 razy zbierałem kwiatki z łąki, raz bawiłem się w piasku, każdy taki wyskok w bok kosztował mnie 3-6 sekund. W pewnym momencie zapowiadała się walka z Norbim ale niestety wyleciał w T1 i chyba uszkodził bolid.
Do zobaczenia na SPA.
sergi jest offline  
Rating: 32013 | Skill: 10.00 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-11-2011, 23:20   Post #23 (permalink)
Awatar Zenon

Mogłem, ale sobie nie darowałem. Wiesz co, tak pojechać w PIERWSZYM zakręcie PIERWSZEGO okrążenia w stawce WOW! 10 samochodów, to wstyd.
I to nie niewinnie uczestniczyłeś, ale spowodowałeś.
Biedactwo, nie miał spottera, a tak strasznie trudno się domyślić że pierwsze 100 metrów po starcie można z kimś jechać 2 wide i czasem trzeba się rozejrzeć.
Przynajmniej byś, *****, przeprosił.

I ja przepraszam bardzo Tomka za kontakt. Zdemolowanym samochodem tak rzucało, że nie zdołałem w porę opanować jego zbaczania w lewo. Pewnie nie powinienem nim tak szybko jechać, ale chciałem jak najprędzej dojechać do boksów w nadziei że coś może z tego wyścigu jeszcze bedzie. Nie było

Za to właśnie miałem super wyścig Mustangami na Watkins. 12 lapów walka w pięciu koło w koło i zero kontaktu .
Zenon jest offline  
I've upped my attitude....up yours!

Rating: 70451 | Skill: 6.21 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-11-2011, 23:42   Post #24 (permalink)
t0m
Awatar t0m

zero refleksji po rozwaleniu 3 os wyścigu na t1l1 nie wróży dobrze, dzisiaj więcej nie dodam bo chyba bym wyrwał bana na 2 lata, zgłosiłem wypadek i tyle
t0m jest offline  
.Klawiatura | Hamowanie: nie hamuje | Zmiana biegów: Automat

Rating: 33982 | Skill: 7.09 | OpenRating: 78
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-11-2011, 01:15   Post #25 (permalink)
Awatar Klapaucjusz

Jeżeli ja mam być ukarany, to wnioskuję o ukaranie piszących na czacie podczas wyścigu.
Ja też od czasu do czasu dostawałem strzała podczas wyścigu, ale nie płakałem z tego powodu, tylko bez specjalnych emocji zgłaszałem incydent. Obrażanie zaś kogokolwiek tylko dlatego że popełnił błąd nawet nie przyszło mi do głowy.
Nic więcej nie mam do dodania.
Klapaucjusz jest offline  
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-11-2011, 12:03   Post #26 (permalink)
Awatar Marcoone

Co za gość ...
Marcoone jest offline  

Rating: 49418 | Skill: 5.07 | OpenRating: 0
Logitech G25 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-11-2011, 20:46   Post #27 (permalink)
Awatar Prusześ

Ten gosc to dobry gosc a raczej gospodarz ,z tego co sie orientuje zaliczyl wszstkie wyscigi w naszej lidze,jezdzi bardzo bezpiecznie i jest z kazdym wyscigem szybszy.Pisze, poniewaz mialem kilka razy przyjemnosc z nim powalczyc w lidze i gdyby nie jego rozwaga ,to nie raz skonczylbym wyscig przedwczesnie.Wiadomo czasami "shit happens" nawet najlepszemu.Tak kare Robertowi nalezy sie,ale i piszacemu na czacie podczas race tez w...... mnie to niemilosiernie i przeszkadza .Wyscigu nie ukonczylem ,prosty blad na bandzie skonczylem wyscig,powoli zaczynam miec to w zwyczaju,ciagle czegos mi brakuje zeby sie wczuc zlapac zajawke ,koncentracje mam na pol wyscigu potem ciach lece w chmury.Mam nadzieje ,ze wypasiony projektor pomoze wkrecic sie na dobre w wirtualne sciganie bo jak na razie to tylko wstyd .
Prusześ jest offline  
Rating: 4380 | Skill: 2.79 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-11-2011, 23:23   Post #28 (permalink)
Awatar muscimol

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do muscimol
Tak trochę z innej beczki, ale też w temacie, nie wydaje się wam, że to jednak przegięcie?

http://members.iracing.com/membersit...2&simsessnum=0
muscimol jest offline  
"Being wrong is erroneously associated with failure, when in fact, to be proven wrong should be celebrated, for it is elevating someone to a new level of understanding, furthering awareness.

There is no such thing as a smart human being, for it is merely a matter of time before their ideas are updated, changed or eradicated." Jiddu Krishnamurti

http://www.youtube.com/watch?v=n2JISEATisI

Rating: 6897 | Skill: 6.80 | OpenRating: 0
| Logitech G27 + LC | Własna sekwencja | Hamowanie: heel & toe | Zmiana biegów: Sekwencja
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-11-2011, 23:29   Post #29 (permalink)
Awatar Klapaucjusz

Właśnie oglądałem ten wyścig.
Nudy
Klapaucjusz jest offline  
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-2011, 02:14   Post #30 (permalink)
klr
Awatar klr

Wow, to poszalał - najlepsze czasy we wszystkich możliwych sesjach na NTM

Cytat: Napisał RafQ Zobacz post
Jak zakupie Spa (jedyny tor z drogowych,ktorego nie mam) .
Jak można Spa nie mieć, weź się nie przyznawaj nawet
klr jest offline  
RoadBumpAmp != 0 ssie, a Eyefinity nie.
"If people were objective LFS would win on rFactor forums too"

Rating: 31346 | Skill: 7.05 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
atlanta, barber, road, runda, series, skip

Narzędzia wątku
Wygląd