Szukaj:
PL EN ES
Wróć   SimRacing wyścigi online > Serie wyścigowe > Liga iRacing

[Runda 6 Skip Barber Series]Watkins Glen Classic Boot- 30.06.2011

Zarejestruj się Projects Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Liga iRacing Wyścigi na platformie iRacing

Odpowiedz
LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
stare 01-07-2011, 20:32   Post #51 (permalink)
Awatar RafQ

iRacing 2011 Skip Barber Series

Cytat: Napisał Meth Zobacz post
Przed pitem na 4 lapy do konca mialem ponad 6 sek przewagi, na 2 lapy do konca nie zrozumialem sie jeszcze z dublerem i skrzywilem o niego przednie zawieszenie, wiec musialem sie bardziej pilnowac do mety
To chyba jednak nie byl dubel ale "walka" o pozycje po Twoim picie .

A tak na serio to dobrze,ze nic powazniejszego Ci sie nie stalo.Chyba bym sobie nie darowal gdybym stal sie powodem odpadniecia lidera .
Sytuacja troszke mnie zaskoczyla,gdyz nie spodziewalem sie kogos w lusterku (wczesniej sprawdzalem w tab Relative i nie widzialem za soba zagrozenia).Nie przewidzialem ze mogles pitowac i pojawic sie za mna.

Jeszcze raz sorka.
RafQ jest offline  
Rating: 64021 | Skill: 11.14 | OpenRating: 0
Logitech G25 | Fanatec Clubsport Pedals | Logitech G25 | Hamowanie: heel & toe | Zmiana biegów: Układ H
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-07-2011, 21:27   Post #52 (permalink)
asu
Awatar asu

Nie dane mi było podłączyć się wcześniej niż na pół godziny przed Q, więc trening zbyt krótki, żeby osiągnąć dobre i równe tempo. O kilkutygodniowym rozbracie ze skipem nie będę wspominał, bo to żadne tłumaczenie (ups, wspomniałem).
Od Q pasmo nieszczęść: na okrążeniu wyjazdowym zwis na kilka sekund, po pitowaniu rozkalibrowała się kierownica, wyszedłem/skalibrowałem/wszedłem i zostały 4 min. Acha - zaniemógł mój hamerykancki lewar biegów z japoni więc na szybko się skonfigurowałem na łopatki. Nie znalazłem niestety miejsca na czyste kółko i w dodatku zaliczyłem slajda pod koniec jedynego pomiarowego więc start gdzieś z ogona.
Na legendarnym już T2 widząc dym odpuściłem gazik i ktoś zrobił mi z d.. jesień średniowiecza. Niestabilnym autem pokręciłem się przez trzy lapy i zjechałem na tank, zniszczeń nie naprawili (dlaczego?). Potem dość nudna jazda, udało się złapać jako taki rytm z przygiętym zawieszeniem więc P4 to całkiem niezły wynik. W sumie to było nawet ciekawie Żałowałem, że nie ma jeszcze z 10 kółek bo miałem szansę pogonić Norbiego. Szczególne gratulacje dla Metha, Madeya (łow, co za tempo) i Norbiego.

Wracam do Impali
asu jest offline  
Hamowanie: nogą | Zmiana biegów: ręką

Rating: 16901 | Skill: 10.93 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-07-2011, 21:29   Post #53 (permalink)
Awatar Madey

ROTY iRacing 2011 Skip Barber Series

no ja juz podziekuje za starty niestety
dostalem kare za zandi co mnie strasznie wkur#%%$ nie moge sie z tym pogodzic
to nie chodzi o tabelke tylko o to jak ktos mogl mnie nazwac kraszmenem
gdybym czul sie winny pierwszy bym sie kajal i dodal sobie dyskwalifikacje z calego sezonu
od lat walczylem jeszcze w czasach gpl o czysta jazde i miedzy innymi dzieki mnie wyscigi pozniej byly na swiatowym poziomie ( mistrzostwa swiata druzynowe ) gdzie francuzi robili filmiki po naszych wyscigach tak piekne i czyste byly
dziwne te werdykty sedziowskie ktore wskazuja na RA ale osadzane jako moja wina moze przez te ostatnie zgrzyty na forum?
takze bylo milo i jest mi szkoda ale nie podoba mi sie takie zalatwianie spraw
Madey jest offline  
Rating: 3505 | Skill: 0 | OpenRating: 0
Logitech Momo Force
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-07-2011, 21:48   Post #54 (permalink)
Awatar RafQ

Madey nie rezygnuj.Jestes szybki,jezdzisz w czubie i fair play co podnosi poziom ligi.Scigalismy sie kilka razy i na ligowym (na poczatku,bo teraz jestes wyraznie szybszy ) oraz na kilku oficjalnych iR i zawsze byla czysta walka.Wiem ze pewne sytuacje moga denerwowac ale rozwaz swoja decyzje.
Ja w trzech wyscigach w tym sezonie mialem jakies przygody ale poki co jade,bo ta liga mnie cieszy a to najwazniejsze.
RafQ jest offline  
Rating: 64021 | Skill: 11.14 | OpenRating: 0
Logitech G25 | Fanatec Clubsport Pedals | Logitech G25 | Hamowanie: heel & toe | Zmiana biegów: Układ H
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-07-2011, 21:54   Post #55 (permalink)
Administrator iRacing
Awatar marty_k

Ja juz Ci powiedzialem na gg co o tym mysle, wiec nie ma sensu sie powtarzac. Osoby, ktore oceniaja incydenty raczej nie sa zainteresowane tym co sobie piszemy na forum iR.

Kazdy moze spowodowac incydent albo popelnic blad. Dzwon, do ktorego moze dojsc moze byc zinterpretowany na 500 roznych sposobow i nie ma tu znaczenia czy jezdzisz dzien czy 10 lat. Tym razem wyszlo niekorzystnie dla Ciebie, innym razem ktos inny bedzie sie wkurzal. Zupelnie jak w prawdziwym sciganiu - nie zawsze kierowcy zgadzaja sie z decyzja sedziow.

Poza tym nie byloby problemu, gdyby nie bylo kontaktu.

Szczerze mowiac nie rozumiem troche Twojego podejscia, ale nie musze. Twoj wybor.
marty_k jest offline  
Rating: 3448 | Skill: 5.71 | OpenRating: 0
Logitech DFGT | Logitech G25 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-07-2011, 22:43   Post #56 (permalink)
DAK
Administrator iRacing
Awatar DAK

Madey, jak możesz sie tak łatwo poddać? jesteś teraz jednym z najszybszych kierowców z dużą szansą na wicemistrza SRPL, weź sie w garść i nie myśl o cyckach

Myślałem, że ta PW od Ciebe była żartem ...
DAK jest offline  
Rating: 8558 | Skill: 5.86 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
barber, boot, classic, glen, runda, serieswatkins, skip

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania