Nie rozumiem, ban jest pewnie za przekroczenie prędkości w boksach, ale przekroczyłem raz, na 1sek o jeden km/h. Przerąbane... I poprawcie to żeby się chociaż konkretny powód pokazywał.
Nie rozumiem, ban jest pewnie za przekroczenie prędkości w boksach, ale przekroczyłem raz, na 1sek o jeden km/h. Przerąbane... I poprawcie to żeby się chociaż konkretny powód pokazywał.
Bana nie dostałeś za przekroczenie prędkości tylko za 4 linijki czata, którego użyłeś podczas wyścigu w dniu 28.07.2010 r. Chyba godziny nie trzeba podawać i zapisu z czata też
Nie mniej powód "Skaner Wyników Online" jest tyle konkretny, co program wyborczy Samoobrony. Fajnie by było dodać do tego coś w stylu "Skaner Wyników Online - Czat - data", "Skaner wyników online - Pitlane - data", no przynajmniej wtedy byłoby wiadomo, za co nas biją ;P
Na e-mailu masz za co dostales Przygotowuje sie dzisiaj do startu patrze a tu banik na 5 dni nawet nie wiem kiedy pisalem na tym czacie podczas tych sesji.
Weszłem na skrzynkę i już wiem za co ban ,ale ja gadatliwy jestem no nic pogram dopiero po urlopie za 10 dni :/ na następnych treningach chowam klawiaturę