z przeciekow wiem, ze mod docelowo bedzie zawieral GT1, GT2 i GT4
jezeli na treningi bedzie dopuszczone klasa GT4 i bedzie Was duzo przychodzilo, a co za tym idzie beda wyscigi na treningach we wtorki i w czwartki, to sami dacie powod aby lige GT4 odpalic
Asus P8Z68-V LX, Intel Core i5-2500K@3.3GHz, Corsair 16GB@1600MHz, HiS IceQ HD6870/1024MB 920/4480 MHz, Logitech G27
Z tym wyścigiem kwalifikacyjnym w czwartek to rzeczywiście lipa. Znaczy się pomysł spoko ale nie rozbijajcie tego na dwa różne dni. Niestety nasze hobby to nie prawdziwe ściganie i tygodniowe obowiązki mają większy priorytet. Jestem pewien że bardzo będzie to kolidowało nie tylko mi.
Za to, może nie sama nagroda ale tytuł debiutanta roku to świetny w 100% trafiony pomysł na zachęcenie do systematycznych startów niezdecydowanych, młodych gniewnych.
DZIĘKI STUKROTNE administracji i wszystkim zaangażowanym za wkład w tworzenie i funkcjonowanie portalu Niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi (bo niż demograficzny mamy)
To by już był chyba zbyt duży handicap dla tych co mogą brać udział w czwartkowym wyścigu. Mówię to z pozycji osoby, która zakłada uczestnictwo w wyścigach kwalifikacyjnych.
Dokładnie z tego powodu nie mogą być punktowane. Brak możliwości startu w czwartek będzie wówczas oznaczał start z końca w niedzielę, ale nie będzie się wiązał ze stratą punktową. W 2-godzinnym wyścigu start z końca to jeszcze nie tragedia - zwłaszcza dla zdeterminowanego zawodnika
Apropos determinacji - to z wczorajszego treningu - Kobe widział mnie jako temp car i trochę mu się źle za mną jechało
Ja z kolei nie wiedziałem, że jestem u niego jako temp car i ani myślałem przepuszczać W końcu załatwił sprawę po męsku.
A jak polowa stawki nie pojedzie w czwartek, ale w niedziele przyjdzie to lepiej jakas maszyne losujaca sobie zalatwcie, bo tak wszystkich na "koniec" to sie wtedy nie da ustawic