Nigdzie w komentarzach do tego artykułu nie znalazłem takiego info stąd moje pytanie: Czy na SRPL można spodziewać się, z biegiem czasu, większej liczby lig na Race07/GTREvo/RaceOn. Wiem, że to mocne wybieganie w przyszłość więc od razu piszę skąd pytanie.
Piszecie, że WTCC na Race07 ma zastąpić jednocześnie dwie ligi: WTCC na rFactor i ligę Race07 w obecnej formie. Może takich osób nie ma wielu, ale dla mnie równa się to z końcem przyjemności ścigania się na SRPL. Mój Rating to nieporozumienie

choć jeżdżę regularnie i regularnie kończę wyścigi, ale niestety nigdy nie byłem zbyt szybki. Raczej nie mam szans uzbierać brakujących punktów ratingowych do końca sezonu w Race07. Powiecie startuj w Level0... Niestety nie mam rFactora i teraz ciężko kupić nową, oryginalną grę. Ale nawet gdyby się dało, to i tak raczej bym nie skorzystał. Nie jestem w stanie czerpać przyjemności z jazdy w rF. Nie chcę, żeby to wyglądało na marudzenie, po prostu zupełnie nie pasuje mi ten symulator (tak, testowałem nawet aktualny mod lvl0 na pożyczonej grze). Dlatego szukam możliwości jazdy w ligach bez limitu ratingowego opartych o Race07. Ale na dzień dzisiejszy zapowiada się, że takich lig nie będzie.