|
|
| Zarejestruj się | Artykuły | Projects | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
| Liga SimRacingPL F3 Liga SimRacingPL F3 |
|
F3 2010 - Wywiady z prowadzącą trójką
|
LinkBack | Narzędzia | Wygląd |
|
F3 2010 - Wywiady z prowadzącą trójką
Jakusa 11-05-2010, 11:17
![]() Za nami 5 weekendów wyścigowych, od początku sezonu fotel lidera utrzymuje Gul_Dudo, na drugim miejscu po mały tasowaniu jest Teliss a trzecie miejsce przypada gawr0nowi. Posłuchajmy więc krótkich wywiadów. Witaj Adam, czy zgodzisz się na krótki wywiad? Zgadzam się na wywiad ![]() W sezonie 2008 i 2009, byłeś bezkonkurencyjny, co motywuje Cię do dalszych startów w lidze? Duży fun z jazdy, i mało "polityki" w samej organizacji ligi Jesteśmy w 1/3 sezonu 2010, pojawia się wiele głosów, że znów zdominujesz ligę, jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Myślę, że te opnie są mocno przesadzone. Wystarczy spojrzeć na klasyfikacje generalną w której widać 4-5 zawodników którzy ubiegają się o miejsce lidera. Poza tym jest jeszcze kilku kierowców, którzy nie ustępują prędkością od czołówki ale brakuje im szczęścia W kim upatrujesz najgroźniejszych rywali? Co do samych "nazwisk" to na pewno gawr0n, Teliss, masta, Rubiq miał swoje chwile, a nie jaki Jakusa ładnie się przyczaił z dość dużą ilością punktów Poza tym trzeba dodać, że występują lokalne zaskoczenia. Wiemy przecież bardzo dobrze, że jednemu tor pasuje bardziej a drugiemu mniej i tu też upatruje kilka niespodzianekW tym sezonie przeszedłeś do Outlawz Racing Team, czy jesteś zadowolony z tego wyboru? Oczywiście, jest to bardzo profesjonalny team, który wie czego oczekiwać od kierowcy, i z pomocą wysokiej jakości inżynierów dąży do tego celu Cześć Artur, mogę zadać kilka pytań? Pewnie Po fantastycznej końcówce sezonu 2009, byłeś uważany za jednego z największych pretendentów do tytułu mistrza w kolejnym sezonie. Jednak jak na razie wyniki nie są rewelacyjne, co o tym sądzisz? Czy ja wiem czy nie są rewelacyjne? Może nie jest tak dobrze jak w końcówce 2009 ale jak na razie jestem zadowolony. Gul chyba nigdy nie miał tak małej przewagi nad drugim w tej części sezonu. Brakuje mi na każdym torze 0.2-0.3s do gawr0na lub Gula w tempie wyścigowym. Jeżeli odnajdę tą stratę i uda się jeździć takim tempem bezbłędnie to będzie można zacząć łatwiej wygrywać i nadrabiać punkty w generalce. Jak ocenisz poziom ligi w porównaniu do roku 2009? Zdecydowanie zmniejszyła się strata reszty do czołówki i coraz częściej potrafią jej zagrażać. To cieszy, że nie walczy się wciąż z tymi samymi. -W obecnym sezonie startujesz w barwach Apoliptico Racing, czy jesteś zadowolony ze współpracy z zespołem? Tak. Cześć Przemku, czy masz czas porozmawiać chwilę? Mam , slucham Cie bardzo Mimo największej ilości PP, zajmujesz dopiero 3 miejsce w klasyfikacji generalnej. Czy stawka jest tak wyrównana czy możne masz sobie coś do zarzucenia? Tak,stawka jest wyrównana, znane na forum już są zwycięstwa osób które w sezonie 2009 nie zdobyły ani PP ani żadnego P1. Na rzecz wyrównania stawki pracuje również znany wszem i wobec "joker",który przybliży co niektórych do czoła stawki. Mam sobie do zarzucenia parę rzeczy, ale w większości wyścigów nie ukończyłem ich z czyjegoś powodu. W dodatku w domu obecnie mam remont i warunków do jazdy brak,wiec z tego trzeciego miejsca polecę sporo w dol. Szkoda mi Cleveland, bo już w zeszłym roku ujeżdżałem go Ftrójką i sprawiał niesamowitą frajdę z kręcenia kołem. Jak oceniasz rozkład sił zespołów w tym roku, czy uważasz, że Unicorn Racing Team zdoła nawiązać walkę o mistrzostwo? No cóż,super nam nie idzie, Marcin89 zrezygnował, bo go OW zjadło i przeszedł na ciemną stronę mocy. Atutem Ravixa jest dojeżdżanie do mety i powtarzalność. Jako zespół niestety w tym roku nie jesteśmy konkurencyjniW sezonie 2009 wyjawiłeś, że sekret Twojej szybkości tkwi w Soku marchewkowym i suchych bagietkach, czy nadaj stosujesz ta technikę? Tak z soku marchewkowego pije gumisiowy soczek(brand new flavour) który dodaje mi superspida, a bagietki uzupełniają mój organizm w niezwykle pożywne substancje odżywcze, więc jak tu nie być szybkim![]() Dzięki
Ostatnio edytowane przez groovy : 11-05-2010 - 20:31 |
|
Odwiedzin 771
Komentarze 4
|
| Bookmarks |
| Tagi |
| 2010, prowadząca, trójka, wywiady |
| Narzędzia | |
| Wygląd | |
|
|