Zachciało mi się Dirta 3... Tak dla rozerwania się od czasu do czasu.
Nie wiedziałem jednak, że kilka wieczorów przyjdzie mi się użerać z cudownym Games for Windows LIVE...
Dirt nie pozwala zapisać postępów jeśli nie utworzy się profilu w GfWL. Ok, mam jakiś dla GfW (nie wiem czy LIVE) więc loguję się. Denny soft próbuje ściągnąć jakąś aktualizację z neta. Czekam, czekam i czekam z 20 min. aż pasek postępu się zapełni po czym wywala mi, że aktualizacja nie udała się czy coś w tym stylu. No ok - z neta po 2 wieczorach dowiaduję się, że można stworzyć profil offline i mieć zapis save'ów. Wow, jestem happy

Tworzę, loguję się... krzyczy, że muszę mieć profil LIVE czyli rozumiem, że jednak online... Ok - tworzę NOWY profil online, loguję się. Denny soft znowu próbuje ściągnąć jakąś aktualizację z neta. Czekam ponownie cierpliwie z 20 min. po czym znowu dostaję komunikat, że aktualizacja nie udała się

Firewall i antywirus wyłączony oczywiście. Krew mnie zalewa, chciałem tylko się rozerwać, a mam ochotę wywalić nabytek w piii...
Poradzi ktoś coś zanim odeślę ten wspaniały wynik współpracy Codemasters i M$ tam gdzie jego miejsce?
EDIT: sorry, o Dirta chodzi oczywiście, nie o Grida. Poprawiłem.