Twórcy, zdaje się pierwszego moda, który zostanie wypuszczony do rFactora 2, uraczyli Nas nowym przejazdem. Tym razem zabrali "Hanię" w malownicze tereny zamku Nurburg... jednak... wyprawa okazała się piekłem... zielonym piekłem. W rolach głównych oczywiście Nordschleife oraz Honda NSX w specyfikacji serii SuperGT klasy GT500. Jak widać na filmie poniżej kokpit prezentuje się niesamowicie, podobnie i dźwięki... największą wadą jest jak na razie jest to, że nie ma na rynku rFactora 2...
Po co pokazują na przykładzie rF'a 1, przecież i tak będą przebudowywać pół moda jak rF2 wyjdzie, bo przecież nie znając specyfikacji dokładnej, co nowego i do ilu czegośtam będzie działać
Powyższego filmiku to sie nawet nie da oglądać. Nie dość, że całkowicie nienaturalne zachowanie wozu, grip w zakrętach z kosmosu to jeszcze trzęsie budą jak w szejkerze.
Czy ja wiem, rzuca tak jakby na spa na poboczu. Cos jak na Hocki na końcu prostych. A poza tym to nic fajnego. Podczas jazdy nie będę patrzył na cocpit przecież hehe