Szukaj:
PL EN ES
stare 13-03-2010, 16:32   Post #1 (permalink)
Awatar remol

Porsche 908/2 dla GT Legends

Niedawno ukazało się nowe auto dla GTLa, jest nim Porsche 908/2. Samochód ten ścigał się w Le Mans w 1969 roku. Charakteryzował się on otwartym nadwoziem, niską wagą, mocą 350 koni oraz prędkością maksymalną wynoszącą 290km/h.

Mod ten zawiera 13 wbudowanych skinów oraz 6 typów nadwozia. Grafika jest ładna chociaż znalazłem w niej dość sporą niedoróbkę. Jest nią kask, który wygląda co najmniej dziwnie. Drugą znaną wadą jest jest prędkościomierz na HUD, który wyświetla prędkość tylko w milach.

Gdy wszystko obejrzymy czas odpalić motor. Dźwięk rozruchu jest piękny, choć "odpalenie" trwa dość długo. Na niskich obrotach również jest miodnie, dalej silnik zaczyna "wyć" coraz głośniej, aż przy 7000 obrotów dźwięk zostaje dziwnie przytłumiony.
Sterowanie autem jest dość łatwe, mimo dużej dawki mocy. Przyczepność jest mniejsza niż się wydaję, a jest tak za sprawą opon z bieżnikiem. Można to uznać za wadę tego auta, jednak mi dawało to sporo "funu". Jazda poślizgami jest możliwa, lecz ja nie posiadam tak dużych umiejętności

Podsumowując auto mi się spodobało, chociaż dźwięk strasznie "kaleczy" jazdę. Polecam też przejażdżki z użyciem H-Shiftera, można się wtedy poczuć jak kierowca z epoki, który balansuje na granicy życia i śmierci tylko po to, żeby pojechać szybko.

DOWNLOAD

Źródło:NoGrip :: Home
remol jest offline  

Ostatnio edytowane przez remol : 13-03-2010 - 16:44

Rating: 4574 | Skill: 2.58 | OpenRating: 0
Logitech G25 | Logitech G25 | Logitech G25 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Sekwencja
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
dla, legends, porsche

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania