|
|
| Zarejestruj siê | Artyku³y | Projects | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
|
Porsche 908/2 dla GT Legends
|
LinkBack | Narzêdzia | Wygl±d |
|
Porsche 908/2 dla GT Legends
remol 13-03-2010, 16:32
![]() Mod ten zawiera 13 wbudowanych skinów oraz 6 typów nadwozia. Grafika jest ³adna chocia¿ znalaz³em w niej do¶æ spor± niedoróbkê. Jest ni± kask, który wygl±da co najmniej dziwnie. Drug± znan± wad± jest jest prêdko¶ciomierz na HUD, który wy¶wietla prêdko¶æ tylko w milach. Gdy wszystko obejrzymy czas odpaliæ motor. D¼wiêk rozruchu jest piêkny, choæ "odpalenie" trwa do¶æ d³ugo. Na niskich obrotach równie¿ jest miodnie, dalej silnik zaczyna "wyæ" coraz g³o¶niej, a¿ przy 7000 obrotów d¼wiêk zostaje dziwnie przyt³umiony. Sterowanie autem jest do¶æ ³atwe, mimo du¿ej dawki mocy. Przyczepno¶æ jest mniejsza ni¿ siê wydajê, a jest tak za spraw± opon z bie¿nikiem. Mo¿na to uznaæ za wadê tego auta, jednak mi dawa³o to sporo "funu". Jazda po¶lizgami jest mo¿liwa, lecz ja nie posiadam tak du¿ych umiejêtno¶ci ![]() Podsumowuj±c auto mi siê spodoba³o, chocia¿ d¼wiêk strasznie "kaleczy" jazdê. Polecam te¿ przeja¿d¿ki z u¿yciem H-Shiftera, mo¿na siê wtedy poczuæ jak kierowca z epoki, który balansuje na granicy ¿ycia i ¶mierci tylko po to, ¿eby pojechaæ szybko. DOWNLOAD ¬ród³o:NoGrip :: Home
Ostatnio edytowane przez remol : 13-03-2010 - 16:44 |
|
Odwiedzin 314
Komentarze 0
|
| Bookmarks |
| Tagi |
| dla, legends, porsche |
| Narzêdzia | |
| Wygl±d | |
|
|