Szukaj:
PL EN ES
Wróć   SimRacing wyścigi online > Newsy i Artykuły > Newsy > Wyścigi Real > Inne

Kierowcy Simracing.pl z sukcesami w kartingu

Zarejestruj się Projects Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Inne Newsy o pozostałych seriach wyścigowych

Odpowiedz
LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
stare 16-08-2011, 19:40   Post #1 (permalink)
Awatar feels3

ROTY rFactor Historic GigaOm.pl 2011

Kierowcy Simracing.pl z sukcesami w kartingu

Pozytywne wieści napływają ze świata kartingu.

Znana nam wszystkim dwójka kierowców z którymi niejednokrotnie rywalizujemy na wirtualnych torach na naszym portalu, czyli Daniel Nawrot (ChudY) oraz Robert Kliszewski (decode) zakończyli zmagania w Pucharze GKSK w klasie Open 125 odpowiednio na pierwszym i trzecim miejscu.

Ostatnie dwie rundy Pucharu GKSK odbyły się na torze w Gostyniu, obie padły łupem Daniela, a Robert finiszował dwukrotnie na podium, raz na trzecim i raz na drugim miejscu.

Klasyfikacja generalna na zakończenie pucharu.

1. Daniel Nawrot 415
2. Bartosz Grześkowiak 362
3. Robert Kliszewski 278

Gratulujemy sukcesów i życzymy kolejnych!

Więcej na: Karting Autoklub.pl
feels3 jest online  
Bike adventure blog "If your dreams don't scare you then they aren't big enough."

Rating: 20436 | Skill: 6.37 | OpenRating: 5871
Logitech DFGT | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-08-2011, 23:24   Post #2 (permalink)
Awatar ChudY

W zawodach startował jeszcze mój brat, który też się ściga w SRPL. Tak wygląda Klasyfikacja generalna sezonu są tam poszczególne wyścigi. Co do mojego "cudownego osiągnięcia" to nic specjalnego, kategoria jest słabo obsadzona, do tego dużo zależy od silnika, a ja mam najlepszy (no powiedzmy równy z drugim, ale ten drugi ma gorsze umiejętności). Bardzo chciałbym przejśc do kategorii, gdzie naprawdę bym powalczył i się na serio pościgał, gdzie jest ponad 20 chłopa (nieraz dziewczyna się trafi ) i pierwszych 5, nieraz nawet 9-10 mieści się w 0,2-0,4 sekundy, tam są emocje i tam można pokazac umiejętności/naumiec się ich. Niestety budżet jakim dysponuje nie pozwala mi na to, staje na głowie, aby coś "znaleźc", ale narazie jedyne wsparcie z zewnątrz zapewniła mi firma która zrobiła mi strone internetową Daniel Nawrot: - Oficjalna strona zawodnika . Na dzień dzisiejszy jestem wstanie pojechac kolejny sezon w kategorii OPEN 125, tylko pytanie czy to ma sens, poziom jest kiepski, mało FUNU, słaby (osiągami) sprzęt i praktycznie zerowy rozwój. Tak to wygląda od mojej storny, cieszę się bardzo, że feels wrzucił to, ja jakoś nie miałem czasu . Warto też napisac, że Bartek Mirecki, który też się ściga na SRPL bardzo dobrze sobie radzi w kartingu. KF2 i ROK z sukcesami, a do tego w Starym Kisielinie Senior Max, kategorie drogie ale prestiżowe , niestety nigdy się nie możemy spotkac, ażeby porozmawiac, teraz już pewnie jest w Starym Kisielinie na treningach do Kartingowych Mistrzostwa Polski, które odbywają się na weekend jeżeli się nie myle.

Mam nadzieje, że znajdę "przysłowiowego sponsora" i będe mógł się dalej rozwijac, bo FUN jest ogromny z jazdy wyczynowym kartem na granicy z kolegami na plecach, no ale cóż sport motorowy - duże "piniądze".
Ot taki wyrzut mi się zrobił . Mam nadzieje, że nikt nie odbierze tego jako chwalenie się etc. Pozdro i dzięki za info
ChudY jest offline  
Rating: 18862 | Skill: 5.34 | OpenRating: 906 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 18-08-2011, 09:25   Post #3 (permalink)
Awatar feels3

ROTY rFactor Historic GigaOm.pl 2011

Daniel, takiego newsa nie można pominąć
Powodzenia w szukaniu sponsora.
feels3 jest online  
Bike adventure blog "If your dreams don't scare you then they aren't big enough."

Rating: 20436 | Skill: 6.37 | OpenRating: 5871
Odpowiedź z Cytatem
stare 18-08-2011, 12:15   Post #4 (permalink)
Awatar Race_Master

Simracingpl ma spore dochody wiec pewnie moglby cie sponsorowac
Race_Master jest offline  

Rating: 130011 | Skill: 7.96 | OpenRating: 0
Logitech G25 | Logitech G25 | Logitech G25 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-08-2011, 14:49   Post #5 (permalink)
Administrator F3/GP2
Awatar sztott

Inne serie > Rozstrzygnicie w Pucharze Gwnej Komisji Sportu Kartingowego :: Wyprzed Mnie!
Pierwszy komentarz rulez
sztott jest online  

agent do spraw specjalnych

Rating: 18276 | Skill: 6.99 | OpenRating: 4620
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-08-2011, 23:02   Post #6 (permalink)
Awatar ChudY

Widac juz gdzie wchodzą ludzie z SRPL .
ONI SĄ WSZĘDZIE
ChudY jest offline  
Rating: 18862 | Skill: 5.34 | OpenRating: 906 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-08-2011, 11:34   Post #7 (permalink)
Awatar retsam

Cytat: Napisał ChudY Zobacz post
Widac juz gdzie wchodzą ludzie z SRPL .
ONI SĄ WSZĘDZIE
przydaliby się w sejmie i jakiejś komisji dot. dróg
retsam jest offline  
Rating: 3070 | Skill: 3.93 | OpenRating: -247
Thrustmaster T500 RS | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi