W zawodach startował jeszcze mój brat, który też się ściga w SRPL. Tak wygląda
Klasyfikacja generalna sezonu są tam poszczególne wyścigi. Co do mojego "cudownego osiągnięcia" to nic specjalnego, kategoria jest słabo obsadzona, do tego dużo zależy od silnika, a ja mam najlepszy (no powiedzmy równy z drugim, ale ten drugi ma gorsze umiejętności). Bardzo chciałbym przejśc do kategorii, gdzie naprawdę bym powalczył i się na serio pościgał, gdzie jest ponad 20 chłopa (nieraz dziewczyna się trafi

) i pierwszych 5, nieraz nawet 9-10 mieści się w 0,2-0,4 sekundy, tam są emocje i tam można pokazac umiejętności/naumiec się ich. Niestety budżet jakim dysponuje nie pozwala mi na to, staje na głowie, aby coś "znaleźc", ale narazie jedyne wsparcie z zewnątrz zapewniła mi firma która zrobiła mi strone internetową
Daniel Nawrot: - Oficjalna strona zawodnika . Na dzień dzisiejszy jestem wstanie pojechac kolejny sezon w kategorii OPEN 125, tylko pytanie czy to ma sens, poziom jest kiepski, mało FUNU, słaby (osiągami) sprzęt i praktycznie zerowy rozwój. Tak to wygląda od mojej storny, cieszę się bardzo, że feels wrzucił to, ja jakoś nie miałem czasu

. Warto też napisac, że Bartek Mirecki, który też się ściga na SRPL bardzo dobrze sobie radzi w kartingu. KF2 i ROK z sukcesami, a do tego w Starym Kisielinie Senior Max, kategorie drogie ale prestiżowe

, niestety nigdy się nie możemy spotkac, ażeby porozmawiac, teraz już pewnie jest w Starym Kisielinie na treningach do Kartingowych Mistrzostwa Polski, które odbywają się na weekend jeżeli się nie myle.
Mam nadzieje, że znajdę "przysłowiowego sponsora" i będe mógł się dalej rozwijac, bo FUN jest ogromny z jazdy wyczynowym kartem na granicy z kolegami na plecach, no ale cóż sport motorowy - duże "piniądze".
Ot taki wyrzut mi się zrobił

. Mam nadzieje, że nikt nie odbierze tego jako chwalenie się etc. Pozdro i dzięki za info