co to za OT z Red Bullem. Tu poważny temat jest

dobra, więc tak..
na filmie mało widać, bo jest za daleko. Chłopaki mają swoje wersje, które trochę się różnią. Komu dać wiarę? Ja wierzę jednemu i drugiemu

, bo sam brałem udział w takich incydentach i wiem, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak miałem pierwszy incydent, o których Art pisze, jeszcze w tamtym sezonie, to byłem pewien swego (że Art mnie obrócił uderzając w tył). Spotkanie było wtedy filmowane i wiedziałem, że udowodnię swoją wersję. Szczena mi opadła, bo akurat na filmiku było dokładnie widać, że nie zostawiłem mu miejsca i wpadłem na Arta...
Tutaj filmik jest nieczytelny i nie wyjaśnia sprawy, a opisy zamieszanych są szczere, ale mało tutaj przydatne

. Bubu był jedynym świadkiem i widział to jako incydent wyścigowy... I ja też tak to widzę. Art generalnie wyczerpał temat i w pełni się z nim zgadzam.
Ten zakręt jest bardzo fajny, ale szybki i bardzo trudny na 2wide. Szkoda, że tak się skończyło, bo pewnie mielibyście jeszcze sporo fajnej walki w bardziej dogodnych miejscach toru...
reasumując - incydent wyścigowy
sprawa zamknięta.