Szukaj:
PL EN ES
Polecamy



Kalendarz treningów






Alfaholicy_SimRacingPL Server
stare 13-10-2018, 07:14   Post #1 (permalink)
Awatar lukasz2511
 
Zarejestrowany: Dec 2011
Skąd: Pniewy
Postów: 563
Nie włącza się

W wakacje nie jeździłem. Wiadomo ładna pogoda w domu gorąco.


Teraz po wakacjach chciałem pojeździć A iRacing się nie włącza. Zawsze uruchamialem przez Mozille po naciśnięciu przycisku dołączenia zielonego pojawiało się małe kwadratowe okienko na środku i się wgrywalo. Teraz okienko już się nie pojawia. Gra się nie wygrywa. Mieliście też ostatnim czasie podobny problem?


Próbowałem też przez przeglądarkę Google i podobnie. Jednak czy to ważne. Wyprowadzili mnie już to z równowagi. Nie mam czasu na rozwiązywanie tajemniczych zagadek. Pełen pakiet Asseco corsa kupiony. iracing i tak miałem tylko do grudnia


Kurczę assetto corsa też się nie włącza. Więc problem raczej z moim sprzętem. Tylko o co chodzi. Inna gra że stream grid 2 się włącza normalnie
lukasz2511 jest offline  

Ostatnio edytowane przez lukasz2511 : 13-10-2018 - 07:39
Rating: 5082 | Skill: 3.28 | OpenRating: 0
Thrustmaster T500 RS | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-10-2018, 08:13   Post #2 (permalink)
Awatar Sewer
 
Zarejestrowany: Aug 2004
Skąd: Warszawa
Postów: 7.889
Łukasz odinstaluj i zainstaluj grę, najpierw zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. Rozumiem, że iR ci sie zaktualizował do najnowszej wersji ?
Sewer jest offline  
ASROCK Z77 PRO3 Extreme 4 , i5 2500K@ 4.8 GHz , Thermalright MACHO HR-02, Corsair DominatorGT 2x8GB 1866@2133 , Palit GTX 1070 JetStream,Crucial MX100 256GB, Crucial M4 64 GB, Samsung F3 500GB, Seagate Barracuda 12 500GB, Barracuda 7200.10 320GB, Corsair RM650X , Logitech G25, DELL 2209WA


Rating: 33274 | Skill: 2.24 | OpenRating: 0
Logitech G25 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Sekwencja
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-10-2018, 08:37   Post #3 (permalink)
Awatar lukasz2511
 
Zarejestrowany: Dec 2011
Skąd: Pniewy
Postów: 563
Możliwe że tak. W wakacje mi padł monitor. Asus pionowy zielony bad pixel się zrobił. Oddałem na gwarancję wrócił poinnstalowalem wszystko od nowa. I nic nie działa. Może usterka monitora była następstwem jakiejś innej usterki komputera? Płyty głównej lub karty graf. Chociaż sprzęt mocny nigdy nie podkrecany. Wszystko Asus. Graf gtx 970 płyta Asus i monitor asus


nie wyświetla żadnego komunikatu. Może chodzi o direct x11 nie wiem czy mam



Ehhhh robię format. Zacząłem gowna instalować i się wszystko posypało. Instaluje wiem 8.1 może lepiej sobie poradzi z problemem niż 7demka



Wyczytałem na necie że problemem może być framework 4.7 tzn jego brak


http://simrace.pl/forum/index.php/to...5cza-si%C4%99/


Ale to sprawdzę dopiero jutro rano bo mam znowu 40 gb do pobrania A w dzień limity
lukasz2511 jest offline  

Ostatnio edytowane przez lukasz2511 : 13-10-2018 - 11:09
Rating: 5082 | Skill: 3.28 | OpenRating: 0
Thrustmaster T500 RS | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
nie, się, włącza

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
SimRacingPL

no new posts

Logowanie
Login:
Hasło:
 Zarejestruj się!

202 osób online
202 Gości
0 Zalogowanych
Facebook
Administratorzy
Administracja portalu
Owner
McLaren
Senior Admin
lelu0
Summer RC Cup 2018
lelu0
Admins
SirDuncan - Historic (GiW) Admin
Moderators
Dmnick - Super Moderator
sobol - Moderator