No to tak, jak wiemy (po lidze zimowej) od pewnej ilości osób na serwerze zaczynają się problemy, wywala część osób, pojawiają się duchy. Po dzisiaj można stwierdzić że absolutne maximum to będą 32 osoby. Dlatego rozwiązanie jakie mamy, to gdy liczba zgłoszeń przekroczy 32, podzielimy stawkę na Div1 i Div2 i pojadą wyścigi na 2 serwerach. ALE

Według mnie na dalszą metę jesteśmy dalecy od takiego rozwiązania, podobna sytuacja była w FIA GT na początku 2008 roku. W miarę upływu sezonu było coraz mniej osób i spokojnie wyścigi były rozgrywane na 1 serwerze.
Na tą chwilę 32 osoby na serwerze wydają się minimum, ale nie bierzecie pod uwagę takich osób które ściągnęły mod żeby zobaczyć co to w ogóle jest, no i najważniejsze, osób które nie mają licencji. Tutaj licencja będzie jedną z najtrudniejszych do zdobycia (na pewno u mnie) i jeżeli ktoś nie pokaże się z naprawdę najlepszej strony, będzie miał problem żeby uczestniczyć w wyścigach.
Do pierwszego wyścigu jeszcze ponad miesiąc, więc sugeruję wpadać sobie na treningu, będziemy często zmieniać tory żeby można było dobrze wybrać którym autem pojedzie się sezon. Będzie czas żeby się wjeździć i myślę że już za 2 tygodnie wyścigi na treningach będą wyglądać lepiej niż dzisiaj

.