Serwery na multi w większości nie działają - jak dotąd udało mi się dostać na jeden, z innych wywalało po załadowaniu mapy.. i nie tylko ja mam ten problem patrząc na forum Automobilisty na Steam, a szkoda bo takiego feelingu jazdy i FFB mi brakowało.
Logitech DFGT
| Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Wczoraj był update, co może tłumaczyć Twoje problemy. Poza tym od teraz serwery dostępne są bezpośrednio z Automobilisty, nie wchodzimy już przez steram. Ja po updacie nie miałem problemu z wejściem online.
Wieem, niczego u mnie nie zmienił. Rzeczywiście serwery są dostępne z poziomu gry ale wciąż są tak na prawdę dwa w których jest wiecej niż jedna osoba z czego jeden jest zablokowany hasłem. Kupiłem wczoraj Assetto Corsa że względu na multi a z Automobilista się wstrzymam dopóki nie przybędzie więcej graczy na multi no i liczę na wsparcie dla modów bo 95% torów jest w Brazylii
Logitech DFGT
| Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Była też kilkudziesięcioosobowa lista posiadaczy GSC/SCE (którzy, jak się domyślam, zrobili darmowy upgrade i mają Automobilistę) więc z pewnością jest nas więcej niż 9