Lap 001 witek_p vs McLaren
Hmm. wydaje mi się że zrobiłem wszystko, może faktycznie trochę za blisko, sam nie wiem, poszedł warp i Mc miał po zabawie
Jeszcze raz Sorki.
W T1 chcialem wejsc spokojnie widziaelm ze z tylu nie jest goraco i nagle w lusterku widze witka jak leci z duza predkoscia, moze i byl warp ale odleglosc byla minimalna i troche za szybko bo wiadomo ze T1 to duze ryzyko wypadku i warto z takimi akcjami poczekac chwile
Mc nie zrobiłem tego celowo.Zobaczyłem chmure dymu, zwolnilem i jechałem blisko bandy ze względu na moje połączenie.Dawałem o tym komunikaty przed startem.Wyjeżdżając z dymu zobaczyłem Mc i cudem w niego nie walnąłem centralnie (spodziewałem się że odbije sie od bandy i będzie gdzieś na środku).Z mojego punktu wyglądało to jak lekkie otarcie. Wieczorem zerkne jeszcze na repa i ew wtedy ostatecznie to skomentuję.
Edit
Oglądałem repa.Może mogłem szybciej zareagować ale....Włączcie widok z helikoptera i zobaczycie jak było.
Gul Dudo [RA]
blisko, blisko, warp :/ choè blisko podjechal witek, ale jestem za RA
Kawaretti [witek_p 1 pkt]
witek atakuje w t1 na pierwszym majªc za ma-o miejsca na atak warpujªcego samochodu
Lewy [RA]
Wszystko bylo by OK gdyby nie ten warp.
Padek78 [RA]
tu wyraÞnie jest warp chocia¼ nie dziwiÓ siÓ witkowi ¼e príbowa- atakowaè bo Mc poszed- wyraÞnie szerzej co mo¼na by-o wíwczas wykorzystaè...
scorpio [witek_p 1pkt]
za spowodowanie wypadku
Witek wypchnª- MC i zostawi- za ma-o miejsca
szymon.to [witek_p 1pkt]
Witka odrobine wynios-o a Warp za-atwi- sprawe.