Szukaj:
PL EN ES
Wróć   SimRacing wyścigi online > Serie wyścigowe > Liga rFactor F1 > Wrażenia z Wyścigów

[F1] 28.11.2011 - Interlagos

Zarejestruj się Projects Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wrażenia z Wyścigów Na gorąco z wyścigów Ligowych

Odpowiedz
LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
stare 28-11-2011, 23:32   Post #1 (permalink)
Awatar Coen

[F1] 28.11.2011 - Interlagos

To może ja zacznę...

Q: P9 zdajsie, w sumie niby pół sekundy wolniej od tego co myślałem pojechać ale nie ma co narzekać.

R: P9 - wyścig dość nudny, nic w sumie się nie działo (poza ściganiem się z Xizorem i NAD'em na odległość) ale z P8 thuGGa stykło na P2 dla Merca. No i cieszy fakt, że jakoś w końcu dojechałem bez większych (może poza jakimiś 18 sekundami straconymi w pitach) przygód. Trochę namotałem z setem (rake i skrzydła) ale ogólnie wynik raczej zgodny z możliwościami. Next sezon Merc będzie szukał kierowców więc już teraz zapraszam do PM'owania (albo na gg) wszystkich zainteresowanych

No i oczywiście wielkie gratulacje dla całego Force India, w szczególności oczywiście Larusa, oraz dla Figo który o mało nie wygrał jeżdżąc większość sezonu jednak co nieco odstającym Mercem !
Coen jest offline  
Rating: 10198 | Skill: 5.37 | OpenRating: 724
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-11-2011, 23:33   Post #2 (permalink)
Administrator F1'79
Awatar thuGG

rFactor F1'79 2011

Fuck yeeeeaaaaaaahhh ! Dojechalem
thuGG jest offline  
Rating: 51486 | Skill: 8.39 | OpenRating: 2230
Fanatec Clubsport Wheel | Fanatec Clubsport Pedals | Thrustmaster TH8 RS Shifter | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-11-2011, 23:37   Post #3 (permalink)
Awatar Domi

Kwal: P12

Robiłem już co mogłem, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę i wycisnalem maxium mozliwosci dla bolid Virgin

Race:

Start całkiem niezły Wyprzedziłem kilku kierowców i jechałem bodaj na p8. I to tyle emocji z wyścigu. Szybko dojechały mnie lata świetlne lepsze bolidy i nawet nie broniłem się specjalnie bo nie było możliwości.

Przez cały wyścig blisko mnie utrzymywał się Sadek w bolidzie Redbulla, ale udało mi się ukończyć wyścig przed nim.

Nie było najgorzej, myślę ze wycisnalem maximum co sie dalo biorac pod uwage mozliwosci bolidu Virgin.

Gratulacje dla Larusa za mistrzostwo.
Domi jest offline  

Rating: 19128 | Skill: 12.16 | OpenRating: 8386
Logitech DFGT | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2011, 00:17   Post #4 (permalink)
Administrator F1
Awatar Larus

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Larus

rFactor F1 2011
rFactor F1'79 2011

Tyle ode mnie W sumie wszystko co chciałem powiedziałem w wywiadzie.

No może poza jednym: Rafalski - masz refleks chłopie

Podziękowania dla całego zespołu Force India, bez was (Michał, Szymon, Robert) ten sukces nie byłby możliwy. Dzięki też dla Splotta, z którym zawsze prowadziłem ciekawe dyskusje i dla Xizora naszego byłego testera Respekt za to dla Figo - szacun za cały sezon.

Do zobaczenia w Australii

Ps. Coen, Domi, dzięki. Ja myślę, że jeszcze trochę by się dało z tego Virgina wycisnąć
Larus jest offline  

Rating: 89244 | Skill: 8.83 | OpenRating: 6011
Logitech DFP | Logitech G25 | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2011, 00:27   Post #5 (permalink)
Awatar Figo

ROTY rFactor F3 BigRaceSim 2011
ROTY rFactor F1 2011
rFactor F3 BigRaceSim 2011
rFactor F1 2011

Perfekcyjny weekend dla Ferrari zwieńczony dubletem. Niestety zabrakło szczęścia do końcowego triumfu. Gratulacje dla Larusa za tytuł.
No i chciałbym podziękować chłopakom z Mercedesa i Ferrari za to, że mogłem o ten tytuł walczyć. Mimo że przez większość sezonu musiałem borykać się z mało konkurencyjnym bolidem to jednak jestem zadowolony finalnie. Dziękuję również wielu osobom, które kibicowały mi do końca (pozdro lechf1), przykro mi że zawiodłem, ale los niestety chciał inaczej

Peace.
Figo jest offline  

Rating: 79721 | Skill: 18.00 | OpenRating: 13160
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2011, 07:58   Post #6 (permalink)
Awatar Gul_Dudo

rFactor F3 BigRaceSim 2011
rFactor GP2 2011 Lato

Gratki Larus za michę

Q: zabrakło nie wiele do dubletu

R: po słabym starcie (spadek na 4 miejsce), w trakcie wyścigu udało przeskoczyć się na 2 miejsce które szczęśliwie dowiozłem do mety.

dzięki panowie za sezon. szczególne podziękowania dla mojego zespołu, który pomimo średnio udanego sezonu (w moim wykonaniu) niestrudzenie walczył o jak najlepszy wynik.
Gul_Dudo jest offline  

Rating: 227683 | Skill: 14.07 | OpenRating: 19319
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2011, 08:21   Post #7 (permalink)
Awatar Xizor

Co tu duzo pisac
Bardzo czekalem na ten wyscig ale nie dlatego ze ten tor jakos specjalnie wielbie tyko ze to ostatni wyscig sezonu

Gratki dla pudla - fantastyczna koncowka do konca trzymala w napieciu.

A teraz chce zlozyc ogromne podziekowania dla Mclarena, Larusa (tym razem nie za pudlo ) i NAD-a.

dla NAD-a za te wszystkie poprawki torow ktore robil dla nas w tempie ekspresowym

dla Larusa ktory pelnil role informacyjna i odciazyl adminow w duzym stopniu

I chyba najwieksze dla Mclarena, ze wytrzymal ten poczatkowy chaos i w moim odczuciu wyporwadzil to wszystko na prosta.

I na koniec dla nas wszystkich za calkiem niezla frekwencje no i co by tu nie mowic za czysty sezon i swietna zabawe

Do zobaczenia 2012
Xizor jest online  
Rating: 19832 | Skill: 6.20 | OpenRating: 1382
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2011, 10:15   Post #8 (permalink)
Awatar Splott

rFactor GP2 2011 Lato

Gratulacje wszystkim super sezon. Fajnie sie relacje ogladalo (choc sie cielo). Zaluje ze nie jechalem z wami, przyznam ze lezka sie w oku kreci jesli czasem podlacze kierownice i czasem sie przejade bolidem F1... Mam nadzieje ze nastepny sezon bedzie jeszcze ciekawszy i "ciasniejszy".

Od Valenci i Silverstone przylaczylem sie do Lotus Renault jako inzynier wyscigowy. Chcialbym wam chlopakom serdecznie podziekowac za wspolprace, super atmosfere kupe smiechu i swietnie pojechane wyscigi (prawie bez bledow, kazdy plan skrupulatnie wypelniany). Masakrycnzie Lotus Reno przesunelo sie do gory, moze uda sie juz w przyszlym sezonie wbic na stale do czuba. Byloby lepiej gdyby nie przesladujacy nas pech (notoryczne CLe, albo brak neta/pradu) albo gdyby inni kierowcy nas tak nie obijali. Stracilismy pzrez to duzo kasy. Jeszcze raz dziekuje wam...

Pozdrawiam, Splott
Splott jest offline  

Rating: 42861 | Skill: 12.27 | OpenRating: 0
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2011, 10:29   Post #9 (permalink)
Awatar RafQ

iRacing 2011 Skip Barber Series

Mega graty dla Larusa za mistrzostwo.FI wykonala super prace.Graty dla Figo ktory wczoraj zdeklasowal konkurencje i pojechal perfekcyjny wyscig.Super sie ogladalo koncowke tegorocznego sezonu tym bardziej ze transmisja chodzila wczoraj jak nigdy (przy okazji dzieki wielkie za relacje ).
RafQ jest offline  
Rating: 64021 | Skill: 11.14 | OpenRating: 0
Logitech G25 | Fanatec Clubsport Pedals | Logitech G25 | Hamowanie: heel & toe | Zmiana biegów: Układ H
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2011, 10:32   Post #10 (permalink)
Administrator F1'79
Awatar thuGG

rFactor F1'79 2011

Z mojej strony również gratulacje dla Larusa! Trzeba przyznać, że odwalili kawał dobrej roboty wspólnie z michalpanem. Rywalizacja za rok zapowiada sie niemniej ciekawie.
thuGG jest offline  

Ostatnio edytowane przez thuGG : 29-11-2011 - 14:28
Rating: 51486 | Skill: 8.39 | OpenRating: 2230
Fanatec Clubsport Wheel | Fanatec Clubsport Pedals | Thrustmaster TH8 RS Shifter | Hamowanie: Lewą nogą | Zmiana biegów: Łopatki
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
interlagos

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania